Home » Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Prezentare generala

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.lifestories.ro, intrucat acestea reglementează utilizarea tuturor produselor și serviciilor Life Stories.

Utilizarea acestui site implica acceptarea Termenilor si a Conditiilor prezentate mai jos, care reprezinta Contractul dintre Parti.

In cazul in care disputele sau litigiile nu vor putea fi solutionate pe cale amiabila, acestea vor fi solutionate la instantele judecatoresti din Municipiul Bucuresti.

Definitii

Vanzator/Furnizor – Lucky Pumpkin SRL, avand CUI 43418750 si J40/16829/2020 si avand sediul social la adresa Strada Masina de paine, Numarul 12, Bloc OD 39, Apartamanet 12, Etaj 2, Camera 1, Sector 2, Bucuresti opereaza sub denumirea comerciala Life Stories magazinul online www.lifestories.ro.

Cumparator/Client – entitate fizica sau juridica, ce plaseaza o comanda de produse sau servicii pentru compania Life Stories, fie online, accesand site-ul www.lifestories.ro, fie telefonic, la numerele de telefon afisate pe site. , Comanda – formularul electronic prin care Cumparatorul se angajeaza sa primeasca si sa achite Bunurile si/sau Serviciile pe care Vanzatorul le pune la dispozitie si care se angajeaza sa le livreze Cumparatorului.

Contract – reprezinta o Comanda plasata de catre Client si confirmata de catre Vanzator, prin care se atesta acceptarea mutuala a dispozitiilor prezentului document.

Site – interfata electronica dintre Vanzator si Cumparator www.lifestories.ro, cu domeniul si subdomeniile aferente, aflate in proprietatea intelectuala a companiei Lucky Pumpkin SRL.

Continut – textul, pozele si alte elemente media afisate pe Site, drepturi de proprietate intelectuala a companiei Lucky Pumpkin SRL, in conformitate cu Legea nr. 8/1996 si modificarile ei.

Bunuri – produse tangibile ce urmeaza a fi livrate de la Vanzator la Cumparator, ca urmare a incheierii unui Contract.

Servicii – produse intangible ce urmeaza a fi prestate de catre Vanzator pentru Cumparator, ca urmare a incheierii unui Contract.

Termeni si Conditii – prezentul document.

Parti – Vanzator si/sau Cumparator

Identitate

Denumire juridica: Lucky Pumpkin SRL

Denumire comerciala: Life Stories

Site web: www.lifestories.ro

Sediu social: Strada Masina de paine, Numarul 12, Bloc OD 39, Apartamanet 12, Etaj 2, Camera 1, Sector 2, Bucuresti

CUI: 43418750

Numar de inregistrare la camera comertului: J40/16829/2020

IBAN: RO58BTRLRONCRT0578584601

Obiect principal de activitate: Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

Drepturile si obligatiile Vanzatorului

Lucky Pumpkin SRL se declara proprietarul de drept si administrtorul site-ului www.lifestories.ro. Avand aceste calitati, Lucky Pumpkin SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul Site-ului, Termenii si Conditiile, precum si alte politici conexe, fara o notificare prealabila.

Site-ul are ca principal scop promovarea si vanzarea produselor afisate. Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor.

Bunurile si Serviciile au un preț fix, care poate fi înlocuit temporar cu un pret special sau promoțional. Ne rezervam dreptul de a face modificari asupra preturilor, fara notificari in prealabil. Prețul final este afișat mereu Cumparatorului în timpul procesului de achiziție, înainte de plasarea comenzii și la realizarii platii. Se pot aplica tarife suplimentare pentru livrarea produsului. Aceste taxe pot fi excluse in cadrul campaniilor promotionale si in cazul comenzilor de peste o anumita suma, ce va fi comunicata pe Site. Clientii juridici sunt de acord, prin plasarea comenzii, ca, daca va fi necesar, sa declare si sa platească impozite, si vor indeplini aceasta obligatie pentru serviciul achizitionat in tara de inregistrare a companiei.

Pretul Produselor sau Serviciilor poate fi afisat in RON sau in moneda locala pe Site si include TVA platibil in Romania. Pretul produselor este cel afisat pe site, cu exceptia situatiei in care s-a produs o eroare. In aceasta situatie, Clientul va fi informat si orice suma de bani platita pentru produsul sau produsele ale caror preturi sau listari pe Site au fost afisate gresit, vor fi returnate. Daca noul pre teste mai mare decat cel afisat gresit, Clientul se poate retrage din contract. Daca nu poate fi contactat pentru a confirma noul pret, Vanzatorul poate anula comanda.

Life Stories isi rezerva drepturile de a elimina comentariile malitioase prezente pe Site. Se poate recurge pana la suspendarea sau inactivarea contului si blocarea posibilitatii accesului pe Site, utilizatorului care a recurs la metode ce aduc atingere Site-ului sau Vanzatorului, prin activitati malitioase, cu scopul de a denigra imaginea acestuia.

Life Stories nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de catre Client catre Site sau catre noi, iar transmiterea datelor, impreuna cu autenticitatea si securitatea lor, cad in responsabilitatea Clientului.

Life Stories isi rezerva dreptul de a decide in mod unilateral si fara a preciza un motiv, inchierea unui contract, refuzul de a incheia un contract si rezilierea sau retragerea dintr-un contract.

Drepturile si obligatiile Cumparatorului

Cumparatorul are indatorirea de a furniza informatii reale, complete si corecte. Furnizarea de informatii false sau incomplete poate duce la imposibilitatea de a livra Comanda la timp si la locatia dorita de Client. Daca involuntar, au fost transmise date gresite, Clientul este rugat sa contacteze in cel mai scurt timp posibil Vanzatorul pentru a semnala eroarea si pentru a o corecta.

Cumparatorului i se recomanda sa nu instraineze credentialele folosite pe Site, in speta contul si parola. Pierderea, furtul sau orice alta metoda de instrainare a datelor de conectare nu intra in responsabilitatea Vanzatorului.

Clientul are dreptul de modificare sau stergere a contului de pe Site.

Prin plasarea unei comenzi, Clientul consimte ca a incheiat un contract cu Life Stories, din acel moment. Retragerea din contract poate avea loc numai pana la finalul celor 14 zile de dupa livrare, perioada de retur. Dupa expirarea acestui termen, in cazul in care conditiile principale ale contractului au fost respectate de catre Vanzator, Cumparatorul nu se mai poate retrage din contract.

Prin vizitarea, plasarea unei comenzi sau desfasurarea oricarei alte activitati pe Site, Clientul va respecta urmatoarele reguli:

 • Se va folosi acest Site exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare;
  • Nu se va efectua nici o comanda falsa sau frauduloasa. In caz contrar, ne rezervam drepturile de a anula comanda și de a informa autoritatile competente sau a ne adresa justitiei pentru recuperarea oricaror prejudicii cauzate;
  • Se vor respecta drepturile de proprietate intelectuala cu privire la orice element regasit pe Site.
  • Nu se vor desfasura nici un fel de actiuni care ar putea aduce orice fel de prejudiciu Site-ului. In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa justitiei pentru recuperarea oricaror prejudicii cauzate.

Ne rezervam drepturile de a bloca accesul oricarui utilizator care nu respecta regulile enumerate, de a anula comenzile, de a sesiza autoritățile competente pentru tragerea la raspundere autorii oricaror fapte antisociale și de a ne adresa justitiei pentru recuperarea in integralitate a oricaror prejudicii cauzate, prezente sau viitoare, inclusive beneficiile nerealizate ș cheltuielile de judecata (inclusiv onorariile avocatilor).

Limitarea responsabilitatii firmei 

Life Stories nu isi asuma reponsabilitatea pentru situatiile in care utilizatorul isi publica sau expune date personale, inclusive date de access la contul site-ului.

Life Stories nu isi asuma raspunderea pentru atacurile care au ca scop vandalismul, denigrarea sau furtul ori compromiterea de date cu caracter personal.

Life Stories nu is asuma raspunderea pentru problemele tehnice ale Site-ului, de exemplu nefunctionare sau informatii eronate.

Livrare si plata

Life Stories livreaza coletele pe teritoriul Romaniei prin Fan Courier.

Livrarea se face in maxim 48 ore, in cursul zilelor lucratoare, (exceptie facand sarbatorile legale), din momentul validarii comenzii.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:00 – 17:00, iar in momentul in care coletul pleaca din atelierul nostru, vei fi notificat printr-un sms si pe email, primind astfel date despre expeditia ta si numarul de AWB.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate in prima zi lucratoare. De asemenea, nu suntem raspunzatori pentru defetctele sau deteriorarile ce pot aparea in timpul livrarii sau dupa.

Alternativ, livrarile se pot face cu ridicare personala, de la sediul social al firmei, iar contravaloarea produselor va fi achitata utilizand IBAN-ul firmei.

Livrarile se pot face atat pe teritoriul tarii, cat si peste hotare. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta prin sectiunea Contact a apginii noastre web.

Costurile asociate cu livrarea vor fi communicate pe site. Livrarile pentru comenzile de peste 200 RON sunt gratuite.

Plata se poate efectua fie prin ramburs (contravaloarea comenzii se va achita la predarea bijuteriei catre agentul firmei de curierat), fie prin transfer bancar (IBAN RO58BTRLRONCRT0578584601).

Garantie si retur

Prezenta sectiune atesta ca produsele achizitionate beneficiaza de garantie, reparatie gratuita sau inlocuire, în conditiile respectarii regulilor si recomandarilor de purtare şi intretinere.

Lucky Pumpkin SRL este autorizata de ANPC conform OG190/2000 sa efectueze operatiuni cu metale pretioase, avand Autorizatia Nr. 11566, certifica atat calitatea, cat si conformitatea produsului cumparat, potrivit descrierii produsului prezentatat pe site-ul www.lifestories.ro.

Nu este considerat defect argintul oxidat netratat cu rodiu, metalele din aliaj comun oxidate, precum şi pietrele semipreţioase sau preţioase ce prezintă diferenţe de culoare, mici crăpături sau imperfecţiuni ce pot denota aspectul natural.

Daca produsele achizitionate nu se prezinta conform descrierii, Lucky Pumpkin SRL ofera urmatoarele posibilitati:

 1. Reparerea produsului, daca este cazul si daca este posibil.
 2. Inlocuirea produsului, daca dupa returnarea lui la sediul Lucky Pumpkin SRL se constata defectiuni de fabricare.
 3. Restituirea contravolarii, pentru produsele nepersonalizate (fara gravura sau fotogravura)

Garantie

Garantia acopera numai defectele care apar la utilizarea normala si nu acopera deficientele produsului cauzate de actiuni precum: activitati sportive, profesionale, casnice, expunerea produsului la variatii bruste de temperatura si/sau umiditate, la contactul cu medii sau factori distructivi precum: praf, fum, abur, solventi, adezivi, acizi, saruri, produse cosmetice sau produse de curatare cu actiune distructiva, clor sau substante care contin clor, inclusiv continut in apa curenta sau in apa de piscina, ploaie acida, uzura.

Certificatele de garantie sunt emise in format electronic si expediate automat pe adresa de email asociata contului dumneavoastra.

La cererea clientului, garantia poate fi oferita si in format fizic, daca acesta solicita acest lucru in momentul plasarii comenzii. 

Pierderea sau deteriorarea elementelor componente nu este acoperita de garantie.

Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune, morale sau materiale, peste valoarea sumelor platite pentru produsele achizitionate.

Garantia nu acopera furtul produsului.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014, produsele nepersonalizate (fara gravura) se pot returna in ambalajul original (chiar daca acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, prin posta sau curierat rapid, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Inainte de returul produsului va rugam sa ne contactati prin email la adresa cristian.mihalcea@lifestories.ro sau la telefon 0799 693 492.

In cazul produselor nepersonalizate, adica fara gravura sau fotogravura, care nu respecta normele de calitate si conformitate, clientul trebuie sa anunte vanzatorul in decurs de maxim 72 ore de la primirea produsului.

In cazul produselor personalizate, acestea nu se pot returna, in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014, articoulul 16. Clientul are dreptul sa sesizeze Life Stories in termen de 72 ore, probelemele considerate a fi generate in faza de productie. In cazul in care Life Stories constata defectiunea din fabricatie si aceasta nu se poate remedia, va fi inlocuit produsul cu unul conform sau se vor restitui banii,  daca produsul nu se mai afla in stoc sau in oferta de produse a furnizorului.

Termenul de retur al produselor comandate este de 14 zile calendaristice, incepand din ziua uletrioara incheierii contractului, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 2014 privind dreptul consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta. Data incheierii contractului reprezinta data receptionarii produselor de catre client. Daca ultima zi a termenului este o zi de weekend sau sarbatoare nationala cu zi libera, atunci acesta se prelungeste pana la prima zi lucatoare, inclusiv. Solicitarile pentru retur, dupa ce a expirat termenul de 14 zile calendaristice, nu vor fi onorate.

Va rugam sa precizati denumirea produsului/produselor retur, numarul si data comenzii, contul IBAN, numele complet al titularului si  adresa de ridicare a coletului pentru a putea contacta curierul care va opera transportul produsului. Costurile de returnare a produselor cad in sarcina clientului (O.U.G. 34/2014), iar suma va fi comunicata,  imediat dupa ce a fost confirmata de catre reprezentatii firmei de curierat. Nu sunt acceptate coletele retur cu plata ramburs, plata la destinatar sau coletele retur fara o notificare in scris (email) inainte de livrare. Costurile de transport aferente unui retur, precum si a inlocuirii produsului returnat, vor fi suportate de catre client.

Viramentele vor fi realizate in lei, in conturi bancare deschise pe teritoriul Romaniei, fie in contul din care a fost achitata plata initial, fie intr-un cont desemnat de client.

Produsele vor fi returnate impreuna cu toate accesoriile primite la cumparare si certificatul de garantie, daca acesta a fost emis in format fizic.

Identificarea produselor se va realiza folosind numarul de comanda.

Obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise sau nerecomandate de furnizor.

In cazul in care produsele returnate prezinta:

– urme de uzura, lovituri, zgarieturi, rupturi sau alte socuri mecanice

– accesorii lipsa

– urme de parfum sau de diverse produse de intretinere

– defecte sau decoloratii produse de transportul, manipularea si depozitarea in condiţii improprii sau expunerea prelungita la factori de mediu (temperatura si umiditate excesiva, socuri termice sau variatii de tip cald-rece, imersare, etc.)

– defecte cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost proiectat sau intentionat;

– interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului;

– intretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate);

 ne rezervam dreptul de a decide asupra acceptarii returului sau de a opri o suma din valoarea produsului functie de prejudiciile aduse.

Restituirea sumei platita de client, partial (in cazul de mai sus) sau complet, excluzand transportul livrarii initiale si incluzand reducerea aplicata, dupa caz, se va efectua in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea la sediul Lucky Pumkin SRL a produsului returnat.

Prima zi a acestui termen este considerata ziua receptionarii produsului prin curier. Suma aferenta bunului returnat va fi restituita exclusiv prin transfer bancar, utilizand contul IBAN al beneficiarului.

In situatia unor returnari repetate, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

Clientul nu poate renunta la comanda emisa, daca lipsa conformitatii este minora.

Ghid de purtare si intretinere

Bijuteriile din aur sau argint nu se pastreaza impreuna cu alte bijuterii din metal comun sau placate. Piesele gravate se pot zgaria sau deteriora usor. Este recomandata evitarea contactului acestora cu metale sau orice alti agenti care le-ar putea degrada.

Bijuetriile din argint pot oxida purtate sau nepurtate, doar prin simplul contact cu aerul. Argintul placat cu rodiu are o rezistenta mai mare impotriva oxidarii, dar si acesta poate oxida in timp.

Va recomandam sa evitati:

 • Contactul bijuteriilor cu apa
 • Contactul bijuteriilor cu produse chimice: spray-uri, detergenti, inalbitor, clor, diluanti etc.
 • Expunerea indelungata a bijuteriilor la soare, intrucat acestea isi pot pierde din luciu sau se pot decolora.
 • Contactul cu transpiratia poate provoca deteriorari ale stratului de material placat, in cazul bijuteriilor placate.
 • Purtarea bijuteriilor in timpul activitatilor sportive, casnice sau alte activitati in timpul carora acestea se pot zgaria, deteriora, deforma, etc. In cazul bijuteriilor cu gravura, acestea se pot zgaria, sparge sau deteriora.
 • Contactului zilnic al braterilor din piele naturala cu apa sau cu produse chimice (spray-uri, detergenti, inalbitor, clor, diluanti etc.) pentru ca exista riscul sa se desfaca sau sa se decoloreze.

Politica de confidentialitate

Life Stories va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati, in conformitate cu Regulamentul eruopean 679/2016.

Prin transmiterea de informatii sau date prin intermediul acestui Site, Cumparatorul ofera Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste date sau informatii. Clientul este de acord ca

Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, informatiile reprezentand informatii, idei, concepte sau tehnici pe care le-a trimis prin intermediul Site-ului. Life Stories foloseste datele cu caracter personal transmise de catre Cumparator pentru scopuri, precum:

•    Onorarea Contractului si a obligatiilor contractuale;

•    Marketing

•    Imbunatatirea Bunurilor si Serviciilor oferite pe Site;

•    Diagnosticarea si remedierea problemelor tehnice;

•    Posibilitatea de a oferi reclame si continut personalizate;

•    Apararea impotriva atacurilor cibernetice;

•    Crearea si/sau mentenanta conturilor;

•    Conformitatea cu legislatia in vigoare;

•    Constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;

Prin acceptarea termenilor si conditiilor, Cumparatorul isi ofera consimtamantul, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Life Stories, furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care Life Stories poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor.

Cumparatorul are dreptul sa solicitate accesul la datele cu caracter personal, sa corecteze sau sa editeze datele cu caracter personal eronate, sa emita o solicitare catre Life Stories pentru a restrictiona, inceta prelucrarea sau sterge datele cu caracter personal.

Clientul are dreptul de a obiecta fata de prelucrarea in scopul marketing-ului direct.

De asemenea, se ofera dreptul de retragere a consimtamantului pentru o activitate de prelucrare, in orice moment, actiune ce nu va afecta legalitatea prelucrarii de dinaintea retragerii.

Pentru solicitatile de mai sus, dar si pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Cumparatorul are dreptul sa depuna o plangere la autoritatea de supraveghere competenta, mai exact Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, accesand urmatorul link.

Lista informatiilor cu caracter personal, pe care le putem culege:

•    Numele si prenumele

•    Adresa de e-mail

•    Profilul de socializare

•    Interesele si preferintele

•    Adresa

•    Informatii despre produsele si serviciile achizitionate

•    Informatii bancare

•    Adresa IP

•    Navigatorul de internet

•    Anunturile pe care ai dat click

•    Locatia

•    Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru

Politica privind cookie-urile

Aceasta politica privind cookie-urile explica ce sunt cookie-urile si modul in care le folosim, tipurile de cookie-uri pe care le folosim, adica informatiile pe care le colectam folosind cookie-uri si modul in care sunt utilizate aceste informatii si cum sa controlam preferintele cookie-urilor. Pentru informatii suplimentare despre modul in care utilizam, stocam si pastram datele dvs. personale in siguranta, consultati Politica noastra de confidentialitate. Puteti oricand sa va schimbati sau sa va retrageti consimtamantul din Declaratia cookie-urilor de pe site-ul nostru. Consimtamantul dvs. se aplica urmatoarelor domenii: lifestories.ro

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere text mici care sunt utilizate pentru a stoca mici informatii. Acestea sunt stocate pe dispozitivul dvs. atunci cand site-ul web este incarcat pe browserul dvs. Aceste cookie-uri ne ajuta la functionarea corecta a site-ului, sa il facem mai sigur, sa oferim o experienta mai buna utilizatorului si sa intelegem cum functioneaza site-ul web si sa analizam ce functioneaza si unde trebuie imbunatatit.

Cum folosim cookie-urile?

Ca majoritatea serviciilor online, site-ul nostru web foloseste cookie-uri proprii si terte in mai multe scopuri. Cookie-urile primare sunt in mare parte necesare pentru ca site-ul web sa functioneze corect si nu colecteaza niciuna dintre datele dvs. de identificare personala. Cookie-urile de la terti utilizate pe site-ul nostru web sunt in principal pentru a intelege cum functioneaza site-ul web, cum interactionati cu site-ul nostru web, pentru a mentine serviciile noastre in siguranta, pentru a furniza reclame relevante pentru dvs. si, in general, pentru a va oferi un utilizator mai bun si imbunatatit experimenteaza si ajuta la accelerarea interactiunilor tale viitoare cu site-ul nostru web.

Ce tipuri de cookie folosim?

Esential: Unele cookie-uri sunt esentiale pentru a putea experimenta functionalitatea completa a site-ului nostru. Acestea ne permit sa mentinem sesiunile utilizatorilor si sa prevenim orice amenintari la adresa securitatii. Nu colecteaza si nu stocheaza nicio informatie personala. De exemplu, aceste cookie-uri va permit sa va conectati la contul dvs. si sa adaugati produse in cos si sa efectuati plata in siguranta.

Statistici: Aceste cookie-uri stocheaza informatii precum numarul de vizitatori pe site-ul web, numarul de vizitatori unici, paginile site-ului web vizitate, sursa vizitei etc. Aceste date ne ajuta sa intelegem si sa analizam cat de performant este site-ul web si unde are nevoie de imbunatatiri.

Marketing: Site-ul nostru web afiseaza reclame. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a personaliza reclamele pe care vi le aratam astfel incat sa fie semnificative pentru dvs. Aceste cookie-uri ne ajuta, de asemenea, sa urmarim eficienta acestor campanii publicitare. Informatiile stocate in aceste cookie-uri pot fi folosite si de furnizorii terti de anunturi pentru a va afisa reclame si pe alte site-uri web din browser.

Functional: Acestea sunt cookie-urile care ajuta anumite functionalitati neesentiale de pe site-ul nostru. Aceste functionalitati includ incorporarea de continut precum videoclipuri sau partajarea continutului site-ului web pe platformele de socializare.

Preferinte: Aceste cookie-uri ne ajuta sa stocam setarile si preferintele de navigare, cum ar fi preferintele de limba, astfel incat sa aveti o experienta mai buna si eficienta la viitoarele vizite pe site.

Aceasta lista detaliaza tipurile de cookie care sunt folosite pe site-ul nostrum.

CookieDescriere
cookielawinfo-checbox-analyticsAcest cookie este setat de plugin-ul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Analytics”.
cookielawinfo-checbox-functionalCookie-ul este setat de consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Funcțional”.
cookielawinfo-checbox-othersAcest cookie este setat de plugin-ul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Altele”.  
cookielawinfo-checkbox-necessaryAcest cookie este setat de plugin-ul GDPR Cookie Consent. Cookie-urile sunt utilizate pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Necesar”.
cookielawinfo-checkbox-performanceAcest cookie este setat de plugin-ul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Performanță”.
viewed_cookie_policyCookie-ul este setat de plugin-ul GDPR Cookie Consent și este utilizat pentru a stoca dacă utilizatorul a consimțit sau nu utilizarea cookie-urilor. Nu stochează date personale.

Cum pot controla preferintele cookie-urilor?

Daca decideti sa va modificati preferintele ulterior prin sesiunea de navigare, puteti face clic pe fila „Politica de confidentialitate si cookie-uri” de pe ecran. Aceasta va afisa din nou notificarea de consimtamant, permitandu-va sa va schimbati preferintele sau sa va retrageti in totalitate consimtamantul. In plus, diferite browsere ofera diferite metode de blocare si stergere a cookie-urilor utilizate de site-uri web. Puteti modifica setarile browserului dvs. pentru a bloca / sterge cookie-urile. Pentru a afla mai multe despre cum sa gestionati si sa stergeti cookie-urile, vizitati wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.