Home » Ghid pentru fotogravuri

Ghid pentru fotogravuri

Fotogravura este un serviciu pe care noi il oferim gratuit, la achizitionarea pandantului.

Echipa noastra va lucra pentru a edita poza dumneavoastra, astfel incat produsul final sa aiba o calitate si vizibilitate cat mai bune. 

Va rugam sa ne trimiteti fotografii de o calitate ridicata, clare, luminoase, cu suficient contrast de culoare, unde figurile pe care le doriti gravate sa fie clare si sa poata fi usor decupate.

Dimensiunea minima recomandata pentru accesoriu este de 15 mm. De asemenea, este bine de stiut ca pandantele pot avea orificii de patrundere a elementelor de atarnat (sfori, lanturi, etc.), fapt ce ar putea ingusta putin poza gravata. In general, vom elimina fundalul pozei, pentru o mai buna vizibilitate a persoanelor. Va rugam sa mentionati:

  • Daca doriti ca fundalul sa fie gravat
  • Daca doriti o alta incadrare a pozei pe pandant, diferita de cea expusa in pozele demonstrative asociata cu produsul cumparat
  • Daca nu doriti sa putem utiliza gravura sau fotogravura dumneavoastra pe site-ul nostrum si pe canalele de socializare
  • Daca doriti fotogravura pe vero (cost suplimentar)

Ne rezervam dreptul de a refuza executia acestui serviciu in cazul in care imaginile incarcate nu sunt corespunzatoare, fapt c ear duce la o fotogravura de calitate indoielnica.

Executia acestui serviciu poate dura cateva zile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *