Home » Livrare si Plata

Livrare si Plata

Life Stories livreaza coletele pe teritoriul Romaniei prin Fan Courier.

Livrarea se face in maxim 48 ore, in cursul zilelor lucratoare, (exceptie facand sarbatorile legale), din momentul validarii comenzii.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:00 – 17:00, iar in momentul in care coletul pleaca din atelierul nostru, vei fi notificat printr-un sms si pe email, primind astfel date despre expeditia ta si numarul de AWB.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate in prima zi lucratoare. De asemenea, nu suntem raspunzatori pentru defetctele sau deteriorarile ce pot aparea in timpul livrarii sau dupa.

Alternativ, livrarile se pot face cu ridicare personala, de la sediul social al firmei, iar contravaloarea produselor va fi achitata utilizand IBAN-ul firmei.

Livrarile se pot face atat pe teritoriul tarii, cat si peste hotare. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta prin sectiunea Contact a apginii noastre web.

Costurile asociate cu livrarea vor fi communicate pe site. Livrarile pentru comenzile de peste 200 RON sunt gratuite.

Plata se poate efectua fie prin ramburs (contravaloarea comenzii se va achita la predarea bijuteriei catre agentul firmei de curierat), fie prin transfer bancar (IBAN RO58BTRLRONCRT0578584601).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *